Popschool your Song

In Februari 2012 openden Tim Bakker en Nicole Verouden samen popschool your Song in Sint Pancras. Twee enthousiaste, conservatorium geschoolde, muzikanten introduceerde een nieuwe manier van lesgeven. De ervaring die zij in het werkveld opdoen willen zij op een frisse manier aan gemotiveerde leerlingen overdragen. Inmiddels hebben zij hun krachten gebundeld en dit resulteert dat er naast zang- en saxofoonles ook piano- en gitaarles gegeven wordt.  Kijk voor meer info op www.popschoolyoursong.nl

Zangles

Je kunt je als beginnend zanger(es) maar ook als gevorderde aanmelden bij Your Song. Nicole past de les aan op het doel en op de mogelijkheden van de leerling.
Het repertoire voor de zangles bepaal je grotendeels zelf. Als je zoekende bent naar jouw muzikale stijl kunnen we samen kijken wat het beste bij je past.
Het plezier en het genieten van de muziek staat in de les voorop!
In de zangles staat jouw muzikale ontwikkeling centraal. Samen gaan we aan de slag met nummers en oefeningen en zullen we zo de technische moeilijkheden aanpakken. Tijdens mijn zanglessen besteed ik o.a. aandacht aan aspecten als houding, klankkleur, tekstinterpretatie en natuurlijk de gezonde stemvorming.

Auditie

Heb je binnenkort een auditie of moet je ergens optreden? Ook hier kan Nicole je helpen bij de voorbereiding. Ze geeft je handige tips en helpt je op weg naar een goede performance!

Mogelijkheden 

  • Proefles
  • Privéles
  • Duoles
  • Groepsles

Kijk voor meer info op www.popschoolyoursong.nl